Az osztrák, a norvég, az olasz, francia vagy éppen az amerikai válogatott után a magyar alpesi síválogatott tagjai is UYN  (Unleash Your Nature) aláöltözetben indulnak a versenyeken. A Magyar Sí Szövetség és a márka hazai forgalmazója a Dockyard között létrejött megállapodás értelmében  a 2020-as év elejétől a hazai versenyzők is magukra ölthetik ezeket a professzionális, kompressziós aláöltözőket. A márka mögötti innovációk már több mint 50 éves múltra tekintenek vissza. A világ legjobb sí-válogatottjai - többek között az osztrák, olasz, francia, szlovén, norvég, amerikai - biztosan nem véletlenül tették le voksukat egyöntetűen ezen darabok mellett. A UYN (ejtsd „vin”) kollekcióiban sokféle aláöltözetet találunk a műszálas, gyapjú vagy éppen kevert szálas base layerek között. A kialakított speciális zónák, a varrásmentes részek, a hő megtartó felület vagy éppen a hűtést, szellőzést segítő megoldások és a tökéletes test vonalát követő szabás teszi funkcionálisan is tökéletessé a termékeket. 

A hazai forgalmazó örömét fejezte ki, hogy a válogatott is bizalmat szavazott a termékeknek, és bízik benne, hogy a jövőben esély nyílhat arra, hogy egyedi, nemzeti válogatottnak készülő, limitált kollekciót is megalkosson a márka.  A UYN kollekciója elérhető mostantól a Dockyard üzleteiben és webshopján.A legnagyobb Dockyard választék Budapesten a Király u. 59. szám alatti 2 szintes üzletben található.   

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.