Kedden rendezték a Magyar Sí Szövetség által támogatott Fogyatékkal Élők Országos Alpesi Síbajnokságát a Mátraszentistváni Síparkban. A rendkívüli járványügyi helyzet ellenére is remek versenynek lehettünk részesei. Fábián Attila beszámolója.

A versenyzőket tökéletes körülmények fogadták, mind az időjárás, mind pedig a pálya állapota rendkívül jónak bizonyult. A fogyatékos versenyzők hat kategóriában álltak rajthoz.

A látássérülteknél Balogh Zsolt újra bebizonyította, hogy nincs lehetetlen, és az elmúlt időszak nehézségei ellenére is hiba nélkül teljesítette a GS pályát.

Férfi kategóriában két versenyző mérte össze tudását Orbán Dávid mellett ifjú reménységünk, Dumity Richard állt rajthoz. Kettejük csatájából Richard bizonyult jobbnak.

A szervátültetettek körében gyűlt össze a legnépesebb mezőny, míg az értelmileg akadályozott csapatot hat fő képviselte az idei versenyen, és a fiatal sportolók remek helytállással teljesítették a futamot.

Hallássérült kategóriában egy férfi indulónk volt, aki elégedetten állt fel a dobogó tetejére. 

Eredménylista hamarosan

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.