Dorultán Katalin hálás azért, hogy a válogatott csapat tagja lehetett az alpesi sívilágbajnokságon, ahol szlalomban a 41. helyezést szerezte meg, míg óriás-műlesiklásban a 49. lett. A tapasztalatairól és a céljairól írt honlapunkon. 

„Először is azzal szeretném kezdeni, hogy köszönettel tartozom az alpesi szakágvezetőnek, Barta Csabának, hogy az utazó keretbe bekerülhettem, és részt vehettem a világbajnokságon. Nagy motiváló erőt adott számomra ez a VB. Mindig nagyon jó érzés és élmény a legjobbakat látni és ilyen különleges körülmények között versenyezni. Még sok edzés és gyakorlás van előttem, hogy el tudjam érni a célomat. Óriási segítség volt számomra, hogy az új egyesületem, a Rozmaring vezetője Nagy Csaba előkészítette a sílécemet a másnapi versenyre. Ezúton is köszönöm neki!

A pálya hossza és meredeksége adta ennek a VB- nek a nehézségét. Viszont így jól lehet látni, hogy sokat kell még fejlődni, hogy valóban készen álljak egy ilyen fajta pályára. A világbajnokság utáni lelkesedéssel és lendülettel fogom folytatni a felkészülésemet a minél jobb eredmények elérésének érdekében. Ennek egyik fontos pillére a Bugya Fruzsina által tartott erőnléti edzései lesznek. A célom az, hogy a Magyar Sí Szövetségnek még sok jó eredményt tudjak szállítani. 

Köszönöm szépen minden jelenlevőnek a bíztatását, nagyon jól esett!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.