Pap Koppánynak nem úgy sikerült a bemutatkozás, ahogy eltervezte a világkupa-sorozat első állomásán, az olaszországi Montafonban. A cél az volt, hogy a kvalifikációból bekerüljön a főversenyre, melyre a mezőny legjobb 40 síkrosszosának van lehetősége.

Koppány számára hátrányt jelentett, hogy a francia cégtől nem érkezett meg új síruhája, és a régi kinyúlt ruházatában nem tudott úgy teljesíteni, amire képes lett volna. Az edzése sem sikerült tervszerűen, de már előre tekint.  December 17-én egy újabb VK-megmérettetés következik számára, a svájci Arosában, ahol már az új felszerelésében és az első versenyének tapasztalataiból tanulva áll rajthoz. Ma csupán valamivel több, mint 1 másodpercre volt a továbbjutástól. A cél továbbra is az, hogy a világ legjobb síkrosszosai közé kerüljön a Világkupa főversenyén.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.