Sikeresen operáción van túl alpesi sízőnk. Kékesi Márton elülső keresztszalagja egy januári síversenyen szakadt el, és az orvosok a műtét mellett döntöttek. A beavatkozást hétfőn végezték el a Sportkórházban, miután Marci letette vizsgáit az egyetemen. 

„ Jól sikerült a műtét, Tállay András doktor úr, azt mondta, hogy jó állapotban van a térdem, és a meniszkuszom is szinte meggyógyult a sérülés óta. Itt fekszem a sportkórházban szerdáig, aztán hazaengednek, és kezdődik a gyógytorna! Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy végignézhettem a műtétet, érdemes volt, mert ezekről tanultam az egyetemen, és most láthattam élőben is. A TDK munkámban fel tudom majd használni a látottakat…

Csodálkoztak is az orvosok, hogy ennyire érdekelt a műtétem. Egyáltalán nem zavart, hogy a saját térdemet nézem belülről, ez engem érdekel. Tehát kommunikáltunk a beavatkozás alatt... Különben nem aggódtam, mert Andris ebben nagyon profi. Amióta hozzá járunk, megbízok benne. Arról, hogy mikor sízhetek újra, még nem beszéltünk, azzal majd később lehet tervezni" - mondta Kékesi Marci, akinek mielőbbi felépülést kívánunk!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.