A Vasas SC síszakosztályának egykori versenyzője, edzője, majd vezetője, többszörös magyar bajnok, de FIS versenyeken is elindult, és részt vett az 1964-es és 1970-es Universiadén. 1985 óta a közelmúltig a Vasas síszakosztályban edzőként tevékenykedett. Több versenyzője jutott ki világbajnokságokra és téli olimpiákra. 

A Magyar Sí Szövetség sífutó-és sírollerszakág vezetőjeként is dolgozott. A magyar csapat sífutó edzőjeként 3 téli olimpián is segítette a versenyzőket és vezetőként kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi síroller szakágban. Rosivall Zoltán a FIS síroller frakciójának is tagja volt. 

A 90-es évek elején a síszövetség szakmai alelnöke posztot töltötte be és egészen 2014-ig végezte a szövetségi munkát. A világ tíz leghosszabb símaratonját többször is teljesítette, amellyel megszerezte a síberkekben nagy presztízsnek számító World Loppet Mester címet. A mai napig aktívan sportol: sífut, sírollerezik és nordic walkingozik.

A Vasas SC Örökös Bajnoka, Aranygyűrűse és Életmű Díjazottja. 

Gratulálunk az életműdíjhoz és a tartalmas szakmai pályához!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.