Az olasz válogatott meghívására 10 napon át edz Olaszországban, Gressoneyben Kónya Ádám. Válogatott sífutónk az edzőtáborban zajló munkáról beszélt: 

„Nagyon megtisztel ez a lehetőség és igyekszem is a lehető legjobban kihasználni. Sokat tudok tanulni a többiektől és bízom benne, hogy ez a fejlődésemben is megmutatkozik majd. Olimpiai érmes és sokszoros világkupa győztesek vannak a csapatban, tehát van kiktől tanulni. Ez egy hibrid tábor, ahol általában délelőtt a Monte Rosa gleccserre megyünk sífutni, míg délután sírollerezünk, terepfutunk vagy konditermi edzést végzünk. Edzés, evés, alvás körforgásban vagyok, ami elég sűrűn váltakozik. Napi két edzés és közte szieszta. Ez a 2025-ös szezon első tábora számomra. A szezon fő eseménye a világbajnokság lesz, amit a sífutás hazájában rendeznek meg, Norvégiában, Trondheimben.”

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.