A Magyar Sporttudományi Társaság 2023. december 8-9-én (péntek – szombat) rendezi meg a Fiatal Sporttudósok XI. Országos Kongresszusát a Magyar Sport Házában (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.). 

A rendezvény fő célja: hogy a fiatal 36 év alatti, magyar sporttudósok, már befejezett kutatási eredményeit bemutathassák kollégáik, és a szakma más hazai képviselői előtt, valamint publikációs lehetőséget nyílik számukra a Magyar Sporttudományi Szemlében. 

A kongresszuson szóbeli előadásokra (10’+4’) és rövid szóbeli prezentációkra (e-poszter 8’+2’) van lehetőség. (Egy szerző csak egy elsőszerzős előadást tarthat.) Az előadások témaköre nyitott, a sporttudomány bármely területéről beadható.

Az előadások szerkesztett anyagából a közlési feltételeknek megfelelően elkészített tanulmányok közlésére − pozitív lektori vélemény esetén − lehetőséget biztosítanak a szervezők a Magyar Sporttudományi Szemlében. 

Az eseményen előadást tart Kékesi Márton, alpesi sízőnk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportélettani Kutató Központjának
PhD hallgatója, aki "Az alpesi síversenyzők elülső keresztszalag szakadására hajlamosító
tényezőinek műszeres kimutatása" témában végzett tudományos munkát Dr. Tállay András és Lacza Zsombor vezetésével.

Íme a PROGRAM!

Részvételi díj

A XI. Fiatal Sporttudósok Országos Kongresszusán a részvétel regisztráció- és díjköteles, melynek összege: bruttó 20 000.-Ft, azonban érvényes MSTT tagság esetén a prezentációk előadói 50% kedvezményben részesülnek: bruttó 10 000.-Ft.

Az egyéb kongresszusi résztvevőknek (hallgatóság, társszerzők) a részvételi, regisztrációs díj (bruttó 10 000.-Ft).

A regisztrációs díj beérkezési határideje utalással: 2023. november 20.

Jelentkezés és további információ a Magyar Sporttudományi Társaság honlapján.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.