Ismét részt vehetett a Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU) által szervezett IBU Academy edzőképzésén Pónya Sára. Válogatott biatlonosunkat a tavaly megrendezett Basic course után idén is jelölt a Magyar Sí Szövetség a következő szintű képzésre, ami a First Level Course. Az első kurzus hét májusban volt Ausztriában, melynek folytatásaként Svédországba várták a képzésben résztvevő edzőket. 

"Az IBU Akadémia Első szintű edzőképzését folytatva ezúttal Svédországban volt szerencsém tovább gyarapítani jelenlegi tudásomat. Az előző kurzusokhoz hasonlóan zajlik a képzés, azonban az oktatás egyre magasabb szinvonalon történik és egyre részletesebb" - mesélte Pónya Sára.

Biatlonosunk ezen a képzési szinten 3X1 héten át szerez újabb és mélyebb ismereteket a biatlon edzői kompetenciákról, edzéselméletről, technikáról. Ezen a szinten eddig két hetet teljesített, és hamarosan következik a harmadik, záró hét. A sikeres teljesítést követően a második szinten folytathatja majd tanulmányait, mely egy még mélyebb képzési anyagot jelent számára.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.