Az Erasmus+ a sport területén 2021–2027 közötti időszakra lehetőséget biztosít a tömegsport és szabadidősport területén működő nonprofit szervezeteknek külföldi mobilitási pályázatban való részvételre. Az uniós program rövid futamidejű, a megpályázott projektnek 2023. jún. 1. – 2023. dec. 31. között kell lebonyolódnia, max. 10 résztvevő/projekt.

Bármely, a tömeg- és szabadidősport területén működő vagy a tömeg- és szabadidősportot támogató sportszervezet pályázhat.

A pályázati határidő: 2023. február 23, déli 12:00

A program általános célkitűzése, hogy az egész életen át tartó tanulás révén támogassa a sportszervezetek munkatársainak tanulási célú mobilitási lehetőségét, szakmai és személyes fejlődését, és ezzel az intézkedéssel hozzájáruljon az intézmény fejlesztéséhez, a sport szektor rendszereinek jobb megértéséhez, külföldi módszertan elsajátításához, elősegítse az ötletek, a bevált gyakorlatok és a szaktudás átadását, hozzájáruljon a magas színvonalú tevékenységekhez, a munka minőségének javulásához és az idegen nyelvi kompetenciák fejlődéséhez. Intézményi szinten hozzájárul a nemzetközi tevékenységekhez szükséges kapacitások növekedéséhez, külföldi partnerekkel való együttműködés megerősödéséhez.

Támogatható tevékenységek:

Szakmai látogatás (2-14 nap)
Edzői tevékenység (15-60 nap)
Előkészítő látogatás – az előző két tevékenységgel összefüggésben 

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ Mobilitási Csoportja a nyitórendezvényen azzal a kéréssel fordult a Magyar Edzők Társaságához, hogy segítsük a pályázati felhívást és a pályázatíráshoz szükséges dokumentációt eljuttatni saját csatornáinkon keresztül sportszervezeteknek, sport intézményeknek. 

Kérjük, hogy az edzők szakmai fejlődését megtámogatandó, használják ki a pályázati lehetőséget. Minden, ami a pályázással kapcsolatos információ, az alábbi levelezésben olvasható. A pályázatírással kapcsolatos kérdéseiket Szilágyi Róbert pályázati koordinátornak tudják megírni, vagy feltenni. 

Sikeres pályázást kívánunk! 

Magyar Edzők Társasága

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.